27 May 2009

fuhhhh3...(buang habuk kat blog ni)

Ermm agak lama ye aku da x mem 'blog' kan diri ni semenjak masuk sem baru...adehh..semenjak ketandusan idea aritu..ader la aritu...lama dahh..hahaha...lol...trus ilang semangat nk post kat sini..hafif~~hafif~~hmmm...

tp xper aku berazam nk post balik mulai saat ini..detik ini..milidetik ni..ahhaa

okey skang kul baper .... ader la kul 1.32 am..ermm sebenarnyer aku da la ader paper last final exam wehh..which is Operating System dlam kul 9 pg kang...hmmm agak menyampah aku nk setadi sebb benda ni byak sgt menghafal..penat aku menghafal sampai lebam da telinga aku....wadefak...

hafif cukupla setadi tu..(syaitan membisikkan kan kate2 lucah itu kepada ku)...arhhh tidakkkk
mata da ngantok ni..nk tido tp xabes satadi g ni..kawan2 lak ader yg tido da...xtido stadi pon ader..adehh mcmaner la ku nk bwat keputusan ni..mcmaner family aku t..mcmane dgn tggungjawap aku pikul ni..mcmaner result aku nanti...arhhh tekanannnnNNNN.

........
........


ok tido je la. der~~~~~

.: Enjoy d Ultimate life :.

5 Orang yg Confirm!! hairan dgan post ni ...:

Fatul Akrul Ramli said...

eh..
kau tau post blog..

impressive.. seriously..
T_T

Abir Abhar said...

apa kaitan menghafal dengan telinga?

abib.yg.hairan said...

fatul ko ni kan..!@^#%$*^&( ..argggghhh naseb baek aku ader paper pagi ni....
abir ko x terase ker biler kite byak menghafal kan..tibe2 telinga kite jadi panas...hahha

Junaid al-Malizi said...

aku dah nk dkt 2 bulan cuti ko baru nk abes exam [-.-]

abib.yg.hairan said...

hahahaa....utp..sengal!..

 
abera89 @ BimBim