21 September 2008

Perempuan oohhh Perempuan

penunjuk :

* - penulis
** - perempuan
*** - perempuan jugak

Hipotesis - perempuan mengambil mase yg panjang drpada lelaki untuk berfikir ketika membeli belah.

Pemboleh ubah - Manipulasi - kedai !@#$%
Bergerak balas - masa kami menunggu
Dimalarkan - tenaga **

knpe perempuan ni amek byk mase untuk membeli belah?
adakah mereka amat teliti ataupon mmg hobi mereka mcm tu?
ni ader satu cerita tentang teori ni ...

Tersebut la alkisah...

Pada suatu hari yg hening tuu
kami pg la ke ipoh kerana mahu ke pc fair
dlam pc fair tu punyelah sesak mcm ikan dlam sardin
ok lahh naseb baek ader aircon...

lepas habes shoping 'Ram' diucapkan oleh ***, 'pendrive' **, 'headphone' dibeli oleh * dan byak lagi dibeli oleh **
kami pon beredar lah dari situ ...

wehhh
xabeh lagi ni >>

pastu ader la ** ni ajak ler shoping kerena mahu beli !@#$%
sesudahnyer kami sampai di situ

kami sudah diberi amaran oleh ** agar tidak berase seronok dgan kejadian ni
ohhh apakah itu????

nk di jadikan cerita ** ni pergi la dari kedai ker ke kedai untuk membeli !@#$%
follow punyer follow dekat 10 kedai gak r
hampeh
!@#$% tidak di beli
HAMPANYER hati kawan2 mereka mase tuu. hahahaha
paling2 member2 ** tu gak yg bli akhirnyer...
aihhh pelik2...

kepelikan bertambah apabila !@#$% yg hendak di beli itu adakah kasut...

Kesimpulan nyer di sini
hipotesis diterima dan teori ni mmg benar2 wujud!!

.: Enjoy d Ultimate life :.

5 Orang yg Confirm!! hairan dgan post ni ...:

falyn89 said...

UIK....
adalah aq raseny si** 2...
woi, ape ni mrs fatin liyana.
aq miss ag taw!
lum kawen.
da la wat link blog org xmtk kbnran.
esh...
apif3..

schzarsen virus said...

lawa blog ko~ ehe!
aku link kan ko nyer blog ni eh!

schzarsen virus said...

aaaaaaaaaaa, abib! bace blog aku post 1st day raya kat btho! dedicate kat ko!
sori tau!!!!

abib.yg.hairan said...

hhehe sory fatin..
ak amek link blog kau ehh
haha

abib.yg.hairan said...

hahaha xkire
nk wet raya gak dini
huhu

 
abera89 @ BimBim