07 October 2008

" di tepi pantai yg indah "

Itulah ungkapan yg seswai untuk menerangkan perasaan hati wa jam tu
Di suatu hari yg indah tu an, senang cite mase abes test 2 Oil n Gas r..
ade la makhluk tuhan ni bg cadangan "nk pegi lumut x?" bleh lak dier kate mcm tu lak an
wa pon aper lagi kan tanpa pikir pnjang wa pon accept la an pelawaan tu

nk pendekkan cite...
kiterg gerak la dlam kul 1 pagi ke sana dari utp
objektif program
- ingin meneroka dunia di luar utp
- ingin melepaskan tension lepas abes test OnG
yg ntah aper2 dierang dan wa tulis
- ingin jalan2 carik benda pelik kalo jumpe
- ingin bersuka ria bersama teman2 sepermainan
- ingin menikmati keindahan ciptaan tuhan di waktu mlam 
- ingin bersahor di luar utp selain Tomyam Tropika
- ingin membuang mase ( NI SEBENARNYER )

haha...
sesudah sampai di sana kiterang pon pusing2 la 
lumut yg secara zahirnyer da tau da aper ader kat sana tu
wa pon aper lagi pusing2 je la pagi2 bute tu..
wa nk cakap satu jer jalan kat situ kosong beb lengang!!, wa ingat kalo tido tgah jalan pon xder hal nyer..
happy nyer hati x terkata wa pon bawalah kete sewenang-wenang nyer tanpa memikir kan orang sekeliling
wa kekiri kekanan kekanan kekiri mcm orang
 mabok (wa peduli aper ini jalan, jalan hapsami yg punyer) hahahahaha

kiterang pon sahor la kat MCD sambil menunggu kawn wa yg pemalu ni datang naek WAGAS (sebuah kete eh)
jujur r wa cakap kalo kat umah ni wa da gerenti kene bebel dgan mama wa beb naseb baek kat u
2 yg best dok utp ni...wahahahha mintak maap mama..

lepas tu pon kiterang menunaikan fardu subuh di masjid berdekatan..xabes lagi
ader la plak orang tu nk tgok sunrise an, nk kat pantai katenyer, mengada btol hahaha
punyer la pikir punyer pikir aper yg x kene dgan ayat beliau
Zazzz baru wa ingat ini perak maner leh tgok matahari terbit beb, sunset ble la an kate pantai barat
die x peduli gak dgan statement tu wa pon angkut la gak dierang g sana kat pntai sampai kat sana kiterang pon da x siuman melompat sana melompat sini mcm monyet daa da mula da tabiat kami iaitu click2 lagi...uhhh mmg terbaek! la an sbb pantai..aper lagi N95 pon mulakan la keje nyer sampai abes betri sian dak tu .. papepon trimas la an saper suh nset skrin besau ..waahaha pehh!!! jujur wa cakap an pantai tu mcm pantai hapsami yg punyer mcm2 posing kawan2 wa bwat... @#$% ader, ^&*$ ader, #^%$ pon ader gak an, pehh wa pon join la skali  mcm cover album pon ader beb.. mujur xder penerbit kat situ.. hahaha 

sesudahnyer abes sesi click2 kami semua pon pulanglah ke sarang kami iaitu UTP ... dlam kete mcm2 kerenah wa tgok, sumer da terbongkang tersiat keletihan wa x leh bwat mcm tu kalo bwat maka arwah la kami semua sbb wa bwak kete an tahan je la..sumer dlam kete tersebot da ilang kemane ntah an dlam mimpi.. sesudah sampai di sarang besar kami pon aper lagi ZZZzzzzzzz laaa... begitu la kesah hidup KAMI di utp ni yg sempoi dan simple..pepepon inilah tahap klimax kehidupan bg seseorang iaitu remaja..
adiosss bebeh...

8 Orang yg Confirm!! hairan dgan post ni ...:

junaid al-malizi said...

salam,

waa da ade blog..tahniah..hehe..

bleh thn gk kesosialan ko kt utp tuh..

abib.yg.hairan said...

w'salam,
hahaha
dunia da maju, zaman da brubah..
ahhah
ala sajer buang mase lg2 ader wan kat sini
ligat la ak..
hahaah

junaid al-malizi said...

remaje bese ar tu kuar mlm2..aku pun ade gk kuar kolej sampai kul 3-4 pagi..merayau-rayau tnpa tujuan yg nyata..heheh...

aBiR aBhAr said...

lg skali..
X AJAK!!!

aBiR aBhAr said...

weh bile aku tgok balek gambar first tuh,
aku tergelak tgok gaya Fatul,
jalan mcm supermodel
haha

abib.yg.hairan said...

hahha..kene la cover...kate kuar dgan gf..hehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

珍珠奶茶Eason said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
abera89 @ BimBim